Ε.Τ Αστυνομίας: “Προχωρούμε στη διαδικασία με αιτήσεις για να κλείσουν αυτά τα δυο υποστατικά. Είναι θέμα του δικαστηρίου δεν είναι θέμα της Αστυνομίας”

Σημερινές(22/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(22/11) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα επεισόδια στη Λεμεσό στις 15 Νοεμβρίου ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29 Μ: «Από την αρχή είχε συλληφθεί ένα πρόσωπο. Εκκρεμούσαν άλλα τρία εντάλματα, τα δυο εκτελέστηκαν χθες. Ακόμα ένα ένταλμα εκκρεμεί αυτή τη στιγμή ενώ έχουμε δώσει στη δημοσιότητα ένα αριθμό φωτογραφιών και προσπαθούμε να ταυτοποιήσουμε πρόσωπα».

Για το τι θα πράξει η Αστυνομία: «Τα υποστατικά στα οποία συγκεντρώνονται κάποιοι ήταν εστίες που ξεκινούσαν τέτοια επεισόδια ή άλλες εγκληματικές ενέργειες. Το 2021 είχαμε προχωρήσει στο κλείσιμο δυο τέτοιων υποστατικών με απόφαση δικαστηρίου. Πριν λίγες μέρες το δημαρχείο της Λεμεσού είχε προχωρήσει σε αδειοδότηση δυο τέτοιων υποστατικών, παρά τις ενστάσεις μας. Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε όπως ανακληθεί άμεσα η άδεια του συγκεκριμένου υποστατικού. Προχωρούμε στη διαδικασία με αιτήσεις για να κλείσουν αυτά τα δυο υποστατικά. Είναι θέμα του δικαστηρίου δεν είναι θέμα της Αστυνομίας. Για μας αυτά τα υποστατικά αποτελούν εστίες εγκλήματος. Συγκεντρώνονται πρόσωπα και κυρίως οπαδοί όπου οργανώνουν αυτές τις ενέργειες. Προσπαθούμε να αποταθούμε στο δικαστήριο για να κλείσουν αυτά τα υποστατικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy