Διάθεση μόνο από το στάδιο “Νίκος Σολομωνίδης”

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

H PAYABL EKA ΑΕΛ ανακοινώνει πως θα προχωρήσει σε παύση τη διαδικτυακή διάθεση εισιτηρίων η ώρα 12:00 το μεσημέρι λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος. Η διάθεση θα συνεχιστεί από το Στάδιο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα από τις 17:00.
Υπάρχει μεγάλη δίψα από τους φιλάθλους μας για αυτό τον αγώνα και την επιστροφή της Βασίλισσας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τους ευχαριστούμε για αυτήν την συγκλονιστική στήριξη .
Υποσχόμαστε στο μέλλον να δώσουμε ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση στους φιλάθλους μας. Να σημειωθεί πως η ομάδα μας είναι ο μοναδικός καλαθοσφαιρικός οργανισμός που έχει τέτοιο σύστημα διάθεσης εισιτηρίων.
Όσοι έχετε λάβει το πιο κάτω email(στην φωτογραφία) είτε από την διεύθυνση info@aelbc.com είτε από την διεύθυνση georgesavva1988@gmail.com παρακαλείστε να επιδείξετε αυτό στην είσοδο . Αυτό το μήνυμα είναι αποδεικτικό εισιτηρίου , καθώς και για τον αριθμό των ατόμων που αποκόπηκε το εν λόγω εισιτήριο. Όσοι έχετε αγοράσει εισιτήριο πέραν από το προσωπικό σας μπορείτε να δηλώσετε τα ονόματα τους στην είσοδο αν δεν είναι παρόντες.
Αν καταλάθος δεν έχει παραλάβει κάποιος το πιο κάτω μήνυμα τότε μπορεί να εισέλθει με την απόδειξη ή να επικοινωνήσει μαζί μας .
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEΛ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy