Ατάκα Τιμούρ για το φιλικό με Λιθουανία – Τι είπε ο Ιωάννου (video)

Διάσκεψη Τύπου

Τιμούρ Κετσπάγια και Νικόλας Ιωάννου μίλησαν σε συνέντευξη τύπου για το φιλικό αγώνα με τη Λιθουανία την Κυριακή στις 18:00 στο Αλφαμέγα στη Λεμεσό.

Τόνισαν την ανάγκη για να πάρει τη νίκη η Εθνική μας μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα ενώ ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στον αγώνα με την Ισπανία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κετσπάγια προανήγγειλε αλλαγές στην εντεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Σύμφωνα με τον προπονητή μας, ο αγώνας με τη Λιθουανία είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τους καθοριστικούς αγώνες με τη Γιβραλτάρ τον ερχόμενο Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τιμούρ:

“Ξεκινάει η καινούρια προετοιμασία για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ που είναι τον Μάρτιο. Τελείωσαν τα προκριματικά για το Euro. Δυστυχώς για εμάς τελείωσαν τα προκριματικά φυσιολογικά, όπως υπολογίζαμε από την αρχή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που προσπαθήσαμε.

Αυτό τώρα τελείωσε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το φιλικό παιχνίδι αύριο. Έχουμε καιρό να κερδίσουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουμε. Σεβασμός στον αυριανό αντίπαλο. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει σίγουρα χρειαζόμαστε τη νίκη”.

 

Δείτε στο video τις δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια και Νικόλα Ιωάννου:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy