Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας προσφέρει δωρεάν σεξ στους οδηγούς της F1

Ο περιβόητος οίκος ανοχής Chicken Ranch στο Λας Βέγκας θέλει να εξασφαλίσει πως οι οδηγοί της Formula 1 θα φύγουν από την "πόλη της αμαρτίας" απολύτως ικανοποιημένοι

Το Chicken Ranch και οι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ Άντισον Γκρέι και Άλις Λιτλ έκαναν γνωστό στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως προσφέρουν ειδικές συνεδρίες σε όσους οδηγούς της Formula 1 επιθυμούν να σκοράρουν πριν από το GP στους δρόμους της πόλης το προσεχές Σαββατόβραδο.

Ζούμε τον πυρετό της Formula 1 στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για αυτό το μεγάλο γεγονός” δήλωσε η Λιτλ στην τοπική ιστοσελίδα TMZ Sports. Όποιος οδηγός θέλει να κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και να γιορτάσει τη F1 μαζί με μένα και την Άντισον θα απολαύσει μια 100% δωρεάν συνουσία”.

Όμως, η Λιτλ και η Γκρέι έχουν και μια προσφορά για τους “κοινούς θνητούς” που θα παρακολουθήσουν τη F1 αυτό το τριήμερο: 50% έκπτωση στις υπηρεσίες τους. “Η έκπτωσή μας θα βοηθήσει τους επισκέπτες και τους κατοίκους του Βέγκας να αποσυμπιέσουν λίγο τις βαλβίδες τους με μία-δυο γενναιόδωρες κυρίες, ώστε να χαλαρώσουν στη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών”, συνέχισε η Λιτλ. “Όλοι όσοι έκαναν τον αγώνα της F1 στο Βέγκας πραγματικότητα αξίζουν ένα διάλειμμα, και είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλά λαδωμένη εκτίμησή μας”.

Η Γκρέι, από την πλευρά της, είπε πως έτσι κι αλλιώς η Formula 1 χρειάζεται κάτι “πιπεράτο”, μιας και οι περίφημες Grid Girls έχουν πάψει να κοσμούν εδώ και χρόνια τις εκκινήσεις των αγώνων. “Από τότε που η F1 απαγόρευσε τις υπέροχες Grid Girls το 2018οι αγώνες πάσχουν υπερβολικά από την έλλειψη του αναγκαίου σεξ-απίλ”, είπε.

Η έκπτωσή μας δεν είναι μόνο μια κίνηση αγάπης για τη F1, είναι και μια πρόσκληση στους φιλάθλους να ζήσουν μια εμπειρία γιορτής του σεξ-απίλ, και όχι περιθωριοποίησής του. Διότι στον κόσμο μας η λάμψη δεν απαγορεύεται – είναι το αστέρι του σόου”, κατέληξε η Γκρέι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy