Επίσκεψη Τόνι Κόσκελα στο Κολόσσι και στις Ακαδημίες της ΑΕΛ (pics)

Ο Φινλανδός τεχνικός επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Ακαδημιών της ΑΕΛ

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Ακαδημία της ΑΕΛ και ειδικά για την Β’ ομάδα δείχνει ο νέος προπονητής της ομάδας, Τόνι Κόσκελα.

Ο Φινλανδός τεχνικός επισκέφθηκε χτες (14/11) Τρίτη τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Κολόσσι. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Πανίκο Κίμωνος με τον οποίο είχαν εκτενή συζήτηση για τα θέματα της Β’ ομάδας αλλά και των άλλων ομάδων της Ακαδημίας. Ο τεχνικός της ΑΕΛ παρακολούθησε τις προπονήσεις στο γήπεδο αλλά και την εκγύμναση των παικτών στο γυμναστήριο. Είναι η 3η φορά μέσα σε ένα μήνα που ο Φινλανδός επισκέπτεται το Κολόσσι, στοιχείο που δείχνει το ενδιαφέρον του για την Ακαδημία της ΑΕΛ.

Σήμερα Τετάρτη (15/11) ο κ. Κοσκέλα αναχωρεί για τη χώρα του. Θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή (19/11). Με την επιστροφή του θα έχει συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Πανίκο Κίμωνος αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Πάμπο Συμεού για θέματα της Ακαδημίας και συζήτηση για να βρεθούν τρόποι για πιο στενή σύνδεση και συνεργασία της Ά ομάδας της ΑΕΛ με την Β’ ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy