Διαψεύδει τις φήμες περί απομάκρυνσής του από τη Φάρκο ο Αμρ Ουάρντα

Με ποστάρισμά του στα social media, ο Αμρ Ουάρντα ξεκαθαρίζει την κατάσταση γύρω από τα δημοσιεύματα που είχαν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την απομάκρυνσή του από τη Φάρκο.

Τις τελευταίες ώρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας πολλά δημοσιεύματα από την Αίγυπτο που έκαναν λόγο πως η Φάρκο τερμάτισε το συμβόλαιό της με τον Αμρ Ουαρντά λόγω έλλειψης επαγγελματισμού!

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έσπευσε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες είχαν αναπτυχθεί αναφορικά με το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση με ένα ποστάρισμα στα social media.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος άσος δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία του από τη σημερινή προπόνηση της Φάρκο, θέλοντας έτσι να καταστήσει σαφές πως παραμένει μέλος του συλλόγου.

Φέτος, ο Ουάρντα μετράει μόλις μία συμμετοχή με την ομάδα της χώρας του, στην οποία και υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από ένα… καυτό καλοκαίρι για τον ίδιο με πολλά πέρα-δώθε σε ομάδες!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy