Έχασε στις λεπτομέρειες τον αγώνα

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΖ αφού ηττήθηκε από τον Οθέλλο με 2-1

Αν και προηγήθηκε στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Κάστρο εντούτοις η κόκκινη κάρτα του Σλόγκαρ και το χαμένο πέναλτι στις αρχές του δεύτερου μέρους δεν βοήθησαν την ΑΕΖ αλλά αντίθετα την αποσυντίνισαν με αποτέλεσμα ο Οθέλλος με δύο γκολ του Ποπέσκου να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2-1!

Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα με πέναλτι, αποβολή και γκολ είχαμε στον αγώνα του Οθέλλου με την ΑΕΖ. Οι δύο ομάδες πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους και παίζοντας αρκετά δυνατά. Η ΑΕΖ ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Χατζηβασίλης ανατράπηκε και μετά από κάλεσμα του VAR στον διαιτητή δόθηκε πέναλτι με τον Κάστρο να είναι ο σκόρερ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι απόφαση για αποβολή άλλαξε και πάλι ο διαιτητής μετά πό βοήθεια του VAR και πάλι. Ο Οθέλλος είχε ένα δοκάρι αλά και ένα ακυρωθέν γκολ που υποδείχθηκε οφσάιντ και πάλι με υπόδειξη του VAR. Η ΑΕΖ θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο με μειονέκτημα καθώς ο Σλόγκαρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τα λεπτά καθυστερήσεων στο ημίχρονο ήταν οκτώ λόγω και των πολλών διακοπών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΖ με τον Κάστρο να αστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά την ανατροπή του, γεγονός που θα διευκόλυνε πολύ το έργο της φιλοξενούμενης ομάδας που αγωνιζόταν και με δέκα ποδοσφαιριστές. Αφού δεν τα κατάφερε η ΑΕΖ να κάνει δύο τα γκολ της, ο Οθέλλος ξεκίνησε να πιέζει και στο 63ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ποπέσκου και πλέον να έχει το ψυχολογικό υπέρ του για την ανατροπή αφού ήταν και με πλεονέκτημα αριθμητικό.

Πολύ καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ και με την ΑΕΖ παρόλο που ήταν με μειονέκτημα αριθμητικό να κάνει κι αυτή την προσπάθεια της. Ο Οθέλλος είχε δοκάρι στο 88ο λεπτό, ενώ στο 90΄ο Ποπέσκου και πάλι έκανε το 2-1 για τον Οθέλλο με όμορφο σουτ. Παρά τις όποιες προσπάθειες της ΑΕΖ τελικά δεν κατάφερε κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με τον Οθέλλο να παίρνει τη νίκη!

 

 

Κίτρινες: Σούτο, Ναρντίνι / Ρουίζ, Φοστάβε

Κόκκινες: Σλόγκαρ (2η κίτρινη κάρτα)

Οθέλλος: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου Κ, Ράμος, Σούτο, Κατσιατής, Ζουνζάρεζ, Ανάνγκ, Ουεσλάτι.

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Χριστοδούλου Γ, Μπραμπίγια, Λιμπόμπε, Ποπέσκου, Καστάνας, Γκαρσία, Μαμαντού, Βενιζέλου, Ιωάννου, Θεόφιλε

 

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής(68΄Σαρφό), Αντωνίου, Σλόγκαρ, Ντελμίρο, Κάστρο, Ρέινολντς, Φράγκος(68΄Χρίστου), Χατζηβασίλης(62΄Ματόνγκο), Ρουίζ(46΄Φοστάβε), Γιουσούφ(68΄Σιφνέος)

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Στυλιανιού, Φοστάβε, Σαρφό, Χριστοφή, Σάντος, Ματόνγκο, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Σιφνέος, Χρίστου, Ιωσηφίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy