Αργεί ακόμα η επιστροφή του Ντε Μπρόινε

Ο 32χρονος επιθετικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος χειρουργήθηκε μετά από νέο τραυματισμό στον μηρό τον περασμένο Αύγουστο, δηλώνει ικανοποιημένος με την ανάρρωσή του.

Όμως, ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία του παίκτη του και δεν θα πάρει το ρίσκο να επισπεύσει την επιστροφή του στους αγώνες.

«Μίλησα μαζί του πριν από δύο ημέρες και είπε ότι αισθάνεται καλά. Αλλά πρέπει να αναρρώσει. Με τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι καλύτερα να μην πιέζουμε. Όταν αισθάνεται καλά και οι γιατροί έχουν αυτοπεποίθηση, εμείς μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα», είπε ο Γκουαρδιόλα.

«Δεν πρέπει να πάμε πολύ νωρίς και ύστερα να έχουμε πισωγύρισμα. Είναι σοβαρός τραυματισμός, με επέμβαση, οπότε πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Θα δούμε μετά το επόμενο διεθνές διάλειμμα. Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά δεν ξέρω. Όταν είναι έτοιμος, θα επιστρέψει».

Σύμφωνα με τις προθεσμίες που είχαν αρχικά αναφερθεί, ο Βέλγος άσος θα μπορούσε να παίξει ξανά στις αρχές Ιανουαρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy