ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Πάμε στην λευκωσία με μοναδικό ζητούμενο το διπλό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ - ΘΥΡΑ 3

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αύριο(11/11) στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Τα καλέσματα και τα πολλά λόγια για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι περιττά, όλοι ξέρουμε ποιους αντιμετωπίζουμε αύριο και όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύουν.
Από σήμερα, από την στιγμή που βγαίνει αυτή η ανακοίνωση, ο καθένας μας ξεχωριστά φροντίζει να σηκώσει την πόλη στο πόδι. Βάζουμε τα κίτρινα μας, γεμίζουμε την ΛΕΜΕΣΟ με σημαίες, δυναμιτίζουμε το κλίμα και το βράδυ κατηφορίζουμε στον ΕΝΑΕΡΙΟ για ένα τεράστιο pre game βγαλμένο απ’ άλλη εποχή.
Αύριο ο Σύνδεσμος θα ανοίξει από νωρίς και στις 16:30 ΑΥΣΤΗΡΑ, όλοι ανεξαιρέτως μαζευόμαστε στην Παρεκλησσιά. Αναχωρούμε συντεταγμένα, μυαλωμένα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, όλοι με ΚΙΤΡΙΝΑ και με κασκόλ.
Πάμε στην λευκωσία με μοναδικό ζητούμενο το διπλό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Είμαστε η Α.Ε.Λ, είμαστε η ΛΕΜΕΣΟΣ και απαιτούμε από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατάθεση ψυχής. Παιχνίδια σαν το αυριανό δεν τα κερδίζει η καλύτερη ομάδα αλλά αυτή που το θέλει περισσότερο, γι’ αυτό όσοι δεν το πιστεύουν καλύτερα να μείνουν σπίτι τους.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy