Σπιλέφσκι: Τι ανέφερε πριν από την Μπέτις…

Διαβάστε τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό(8/11) αγώνα κόντρα στην Μπέτις για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Αναλυτικά:

“Είναι νέο παιχνίδι αύριο. Δυστυχώς όταν παίζουμε στο γήπεδο μας δεν είναι γεμάτο, εύχομαι να γίνει τα επόμενα χρόνια όμως. Διαθέτει ταλέντο και εμπειρία η Μπέτις. Το σημαντικό για εμάς είναι να μην φοβηθούμε. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε καλύτερα στο τρανζίσιον, να έχουμε φρέσκο μυαλό. Σε κάποιες φάσεις στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τη συγκέντρωση μας και πόσο συμπαγής ήμασταν. Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουμε και στα επόμενα δευτερόλεπτα δέχθηκαμε το γκολ που έπαιξε το ρόλο του.

Είναι πολύ ωραίο να είμαστε εδώ. Σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι φανταστική εμπειρία και μια σπουδαία ευκαιρία. Αν είχαμε την τύχη στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμους. Είμαστε εδώ για να πάρουμε εμπειρίες. Θα παίξουμε με την καλύτερη 11αδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτο. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, επιθετικοί. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι, αν χάσουμε με 3-0 ή 4-0. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Αν έχουμε την τύχη, ίσως να πάρουμε κάτι από τον αγωνα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy