Η πιο σέξι οδηγός φορτηγού που βγάζει τρελά λεφτά (pics&video)

Μια εντυπωσιακή Αυστραλή που εργάζεται ως οδηγός φορτηγού μίλησε για τα πλεονεκτήματα της δουλειάς της

Μπορεί η δουλειά του οδηγού φορτηγού να είναι γνωστή για τα εξαντλητικά ωράρια και τον μεγάλο φόρτο εργασίας, ωστόσο στην περίπτωση μιας Αυστραλής ονόματι Ashlea, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η εντυπωσιακή νεαρή, που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «η πιο σέξι οδηγός φορτηγού», αποκάλυψε πτυχές της σταδιοδρομίας της, εξηγώντας πως εργάζεται για 14 μέρες τον μήνα και κατόπιν… κάθεται για άλλες 14, με αποτέλεσμα να έχει χρόνο για να κάνει «κουλ πράγματα» όπως λέει η ίδια.

Κάπως έτσι, εργάζεται ουσιαστικά έξι μήνες τον χρόνο, με τις απολαβές της για τις 12ωρες βάρδιες της στα ορυχεία της Πιλμπάρα να φτάνουν πλέον, μαζί με τα μπόνους, στα 120.000 δολάρια ετησίως! Διαβάστε ΕΔΩ

Όπως λέει, βοηθά το γεγονός ότι δεν έχει παιδιά ή σύντροφο από επιλογή της, με τη γυναίκα από το Περθ να ξεκαθαρίζει πως «προτεραιότητα στη ζωή μου είναι να κάνω ωραία πράγματα».

Μια μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram, αντιλαμβάνεται κανείς τα καταφέρνει μια χαρά, καθώς κάνει μπόλικα ταξίδια.

 

 

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy