Ξεσήκωσε το Μάλμε η Μαρίνα Σάττι με εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό της Eurovision!

Η ελληνική συμμετοχή διαγωνίστηκε τρίτη κατά σειρά μεταξύ των 16 χωρών που διεκδικούν απόψε την είσοδο στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Με μια άψογη εμφάνιση στη σκηνή του Μάλμε Αρένα στη Σουηδία, η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε με το «Ζάρι» την Ελλάδα στο Β ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού της Eurovision.

Η ελληνική συμμετοχή διαγωνίστηκε τρίτη κατά σειρά μεταξύ των 16 χωρών που διεκδικούν απόψε την είσοδο στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, ντυμένοι όλοι σε λευκές, μωβ και μαύρες αποχρώσεις, ξεσήκωσε το κοινό με ένα άψογα συντονισμένο τρίλεπτο show με εντυπωσιακή χορογραφία, σε ένα πρωτότυπο μουσικό «πάντρεμα» παραδοσιακών και έθνικ στοιχείων.

Η σκηνοθετική επιλογή του μονοπλάνου καθώς και η σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής με μια δυναμική χορογραφία εναλλαγών, ίδια με το ύφος του τραγουδιού ξεσήκωσε το κοινό σκορπώντας ζωντάνια στο στάδιο.

Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Δείτε την εμφάνισή της:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy