Τραυματίστηκε στην Ίντερ ο Παβάρ, χάνει την Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-1) αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, το Σάββατο, ο πολυσύνθετος αμυντικός της Ίντερ Μπέντζαμιν Παβάρ τραυματίστηκε στο γόνατο.

Σήμερα (6/11), ο σύλλογος των «Νερατζούρι» ανακοίνωσε το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 27χρονος Γάλλος διεθνής (6 αγώνες στην εφετινή Serie A), που είναι εξάρθρημα της επιγονατίδας του αριστερού γόνατου.

«Ο Μπέντζαμιν Παβάρ υποβλήθηκε σε κλινική αξιολόγηση και εξετάσεις σήμερα το πρωί στο Ινστιτούτο Humanitas. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τις επακόλουθες συνέπειες της εξάρθρωσης επιγονατίδας του αριστερού γόνατος. Ο Γάλλος αμυντικός θα πρέπει να φορέσει λειτουργικό νάρθηκα για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη των θεραπειών αποκατάστασης», αναφέρει η ενημέρωση της Ίντερ.

Με το συνολικό διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων, ο Παβάρ δεν θα είναι διαθέσιμος για τις κλήσεις του Νοεμβρίου που θα απευθύνει ο Ντιντιέ Ντεσάν στην Εθνική Γαλλίας, για τους τελευταίους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024.

Κατά συνέπεια, ο Παβάρ θα απουσιάσει τόσο από την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ (18/11, 21:45) όσο και από εκείνη εναντίον της Ελλάδας τρεις ημέρες αργότερα (21/11, 21:45), στην OPAP Arena.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy