Ο Βινίσιους προκάλεσε τον Ντιμιτριέφσκι για «ξύλο»

Το βράδυ της Κυριακής η Ράγιο Βαγιεκάνο αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ πάλεψαν πολύ στο «Μπερναμπέου» και κράτησαν τη «Βασίλισσα» στο «μηδέν» ως το τέλος, φεύγοντας με λευκή ισοπαλία από τη θρυλική έδρα της.

Οι «Μερένχες» δεν σώθηκαν αυτή τη φορά από τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι κινήθηκαν στη μετριότητα, αλλά ο Βινίσιους Τζούνιορ κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του, για την πρόκληση που απηύθυνε στον τερματοφύλακα της Ράγιο, Στόλε Ντιμιτριέφσκι.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το σκορ, ο 29χρονος γκολκίπερ φρόντιζε να κερδίζει χρόνο όποτε μπορούσε κι αυτό δεν άρεσε στον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Εσύ κι εγώ, έξω! Εσύ κι εγώ έξω!», επανέλαβε ο επιθετικός της γηπεδούχου στον Ντιμιτριέφσκι, καλώντας τον να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος, νικητής του βραβείου «Σωκράτης» την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι κατά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, παρασύρθηκε, ενώ ο παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο προτίμησε να υποτιμήσει τη σκηνή, μιλώντας στο El Chiringuito.

«Αν τον είχα δει έξω από το γήπεδο θα τον είχα πάρει μια αγκαλιά. Τα πράγματα του Βινίσιους στο γήπεδο είναι φυσιολογικά», ανέφερε ο Βορειομακεδόνας γκολκίπερ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy