Παλαίμαχοι Απόλλωνα: “Πέσαμε στην παγίδα και παρασυρθήκαμε αφού δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις προκλήσεις”

Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα(30/10)ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων Απόλλωνα Λεμεσού σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα με την Πάφο και την πρώτη ήττα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Νιώθουμε την ανάγκη σαν παλαίμαχοι του Απόλλωνα να τοποθετηθούμε για όλα όσα έγιναν στον αγώνα μας με την Πάφο.
Ναι είχαμε μια διαιτησία που δεν στάθηκε στο ύψος της και από τα πρώτα λεπτά νοιώσαμε ότι το παιχνίδι ήθελε ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση κάτι που δυστυχώς δεν έγινε. Θέλουμε όμως την γνώμη των ειδικών για κάποιες ΜΗ αποφάσεις του VAR , όπως το σπρώξιμο του Μπρούνο όπου ήδη είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, σε ποδοσφαιριστή μας όταν το σκορ ηταν 0-1 (διαμαρτυρήθηκε και ο προπονητής μας σε αυτή τη φάση), καθώς και η φάση του Μαρκεζ όπου ζητήθηκε πεναλτυ όμως δεν ελέγχθηκε καν ενώ η μπάλα ήταν εντός όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και το σκορ ήταν 0-2.
Πέσαμε στην παγίδα και παρασυρθήκαμε αφού δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις προκλήσεις.
Στηρίζουμε τον αρχηγό μας αφού ένα λάθος δεν αλλάζει την αγάπη μας και δεν μειώνει το μεγαλείο των εμφανίσεων του Χάμπου μέχρι σήμερα.
Ψηλά το κεφάλι αρχηγέ !!
Είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες αψυχολόγητες αντιδράσεις δεν θα ξαναγίνουν απο οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της ομαδας μας.
Είδαμε προσπάθεια και θέληση από όλους τους ποδοσφαιριστές όμως η υπεραριθμία του αντιπάλου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για θετικό αποτέλεσμα.
Η Στήριξη μας ειναι δεδομένη προς στον προπονητή μας. Θεωρούμε πολύ εύκολη την κόκκινη κάρτα που δόθηκε και είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα λάβει τα μέτρα της.
Προσοχή όμως κύριοι γιατί ο υπερβολικός εκνευρισμός τόσο στον πάγκο της ομάδας μας όσο και στην κερκίδα δεν βοηθά καθόλου τους ποδοσφαιριστές.
Ο κόσμος της ομάδας μας είναι ο καλύτερος και εμείς το βιώσαμε στο πετσί μας για πολλά χρόνια, όμως καλούμε τους οργανωμένους να προσέξουν για να μην έχουμε τιμωρίες που θα στοιχίσουν στην ομάδα μας (συγχαρητήρια για το 2ο ημίχρονο).
Χάθηκε ενα παιχνίδι όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, και το σημερινό παιχνίδι να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια.
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την μεγάλη ιδέα που αγαπούμε, στηρίζουμε τον Απόλλωνα μας και όλα όσα έγιναν σήμερα να μας ενώσουν, να μας δυναμώσουν και να μας κάνουν πιο σοφούς για την συνέχεια ώστε η ομάδα μας να τοποθετηθεί εκεί που της αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
ΑΠΟΛΛΩΝ Θρύλος Πρωτάθλημα…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy