Τα ματς θα δώσει χωρίς κόσμο και η έφεση που ίσως αλλάξει τα δεδομένα

Η πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τους «ερυθρόλευκους». Δείτε σε ποια ματς θα την εκτίσουν

Η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε στο 50ο λεπτό μετά την κροτίδα που έπεσε στον Χουάνκαρ, έγινε γνωστή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ντέρμπι καταλήγει στους «πράσινους» με σκορ 3-0, ενώ από τον Ολυμπιακό αφαιρείται ένας βαθμός και του επιβάλλεται ποινή κεκλεισμένων των θυρών με 2 αγωνιστικές, όπως και πρόστιμο 38 χιλ. ευρώ.

Όσον αφορά τα δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, αυτά θα είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/11) και τον Παναιτωλικό (25/11).

Μένει να φανεί, ωστόσο, τι θα συμβεί στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου αναμένεται να προσφύγει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αν η εκδίκαση της έφεσης καθυστερήσει, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανά θα δώσουν κεκλεισμένων των θυρών το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5/11), ακόμη και αν αργότερα ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση, καθώς η ποινή είναι άμεσα εκτελεστή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy