“Έγινε το αυτονόητο με την απόφαση – Κατέρρευσε το… σενάριο για Χουάνκαρ” (video)

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, την απόφαση του δικαστηρίου και την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το σχόλιό του για την απόφαση του δικαστηρίου και την τιμωρία του Ολυμπιακού για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου για το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» που διακόπηκε, τονίζοντας ότι έγινε το αυτονόητο και επαναλαμβάνοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε από το γήπεδο παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο οποίος παραμένει σπίτι του με πρόβλημα στην ακοή του, παίρνοντας φαρμακευτική αγωγή και παραμένοντας αμφίβολος ακόμα και για την αναμέτρηση των «πράσινων» με τη Λαμία.

Στη συνέχεια και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ποιοτικότατη Ρεν, αναφέροντας ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς το πάλεψε, αλλά πλήρωσε το ότι το ματς της Λεωφόρου έγινε… ροντέο.

Ακούστε το ηχητικό:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy