Χριστοδουλίδης: “Το Δ.Σ θα συνεχίσει την προσπάθεια για αναβάθμιση” τι είπε για τον νέο προπονητή

Εγκαινιάστηκε σήμερα η νέα μπουτίκ της ΑΕΛ στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”, Διαβάστε ΕΔΩ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου για τη δημιουργία υγιών συνθηκών στο Σωματείο.

Οι δηλώσεις:

“Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει την προσπάθεια για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων καθώς και τις υπηρεσίες και τα προνόμια που πρέπει να απολαμβάνει ο κόσμος της ΑΕΛ. Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη προς το σωμάτιο από τον κόσμο της ΑΕΛ. Το Δ.Σ θα συνεχίσει την καθημερινή προσπάθεια για να ισχυροποιήσει το σωματείο.

Ελπίζουμε με την έλευση του νέου μας προπόνηση να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε υγιείς συνθήκες στο σωματείο μας. Το νέο μας κατάστημα θα αποτελέσει πηγή εσόδων. Ευχόμαστε να απολαύσετε το υπόλοιπο της βραδιάς και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy