ΑΕΛ: Το πλάνο νίκης και οι σκέψεις Κόσκελα

Νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια

Στο ντεμπούτο του Τόνι Κόσκελα στο πάγκο της ΑΕΛ είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν εντυπωσίασε, όμως πήρε την ουσία και την νίκη με 2-1 κόντρα στον Οθέλλο. Νίκη που ήρθε μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.

Αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των “γαλαζοκιτρίνων” ο Φινλανδός τεχνικός έθεσε ως στόχο εβδομάδα με τη βδομάδα η ομάδα του να παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Αύριο η αποστολή δεν θα είναι εύκολη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, όμως η νίκη είναι μονόδρομος. Τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και ψυχολογικούς. Οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα και δίνουν χρόνο ώστε να δουλέψει και να έρθει η αγωνιστική βελτίωση.

Οι σκέψεις του Κόσκελα για το αυριανό ματς είναι ν’ αλλάξει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν στο ματς με τον Οθέλλο.

Δια του λόγου αυτού οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα είναι δεδομένες. Ο Μεντόσα αναμένεται να πάρει θέση βασικού, ήταν ο παίκτης που με δικό του γκολ έδωσε την νίκη κόντρα στον Οθέλλο και εκτός θα μείνει ένας εκ των Σέρνιτς ή Μάρς. Ο Ντέγουεστ θα επιστρέψει στο αρχικό και θα πάρει την θέση του Σωτηρίου. Ενώ θέση χτυπά και ο Φραντζής.

Θεωρητικά δεδομένοι πρέπει να θεωρούνται οι Μούριελ, Πάστο, Τζάλμα, Μεντόγεβιτς, Μακρής, Τσέρνιχ και Χέντι.

Ζητούμενο μόνο η νίκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy