Σπιλέφσκι: Τι ανέφερε για Μπέτις

Μαζί του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιαννίκ Γκομίς

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(26/10) αγώνα με την Μπέτις μίλησαν ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιαννίκ Γκομίς.

Τι ανέφεραν:

“Ανυπομονούμε πολύ για το αυριανό παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Αύριο θα εμφανιστούμε γενναίοι. Ελπίζω πως θα έρθει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας. Θα είναι ένα παρά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε χωρίς πίεση και έτσι τότε βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες που γνωριζόταν κάθε λεπτομέρεια του αντιπάλου.

Δεν έχει σχέση αν θα πιέσεις ψηλά ή όχι. Αν πιέσεις μπορεί να γίνει λάθος και να δεχθείς γκολ. Τακτικά θεωρώ είμαστε παρά πολύ καλή ομάδα. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί.

Γιανίκ Γκομίς: 

Έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε με τη Μπέτις. Θελουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε χωρίς πίεση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy