Ντέρμπι Λεμεσού, υποδέχεται την Ανόρθωση η ΑΕΛ

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Γυναικών - Robo Markets AΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ CABLENET SPORTS 3 HD)

Το παιχνίδι Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ που θα διεξαχθεί στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» ξεχωρίζει από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023. Το ντέρμπι που θα αρχίσει στις 20:00 είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 HD.

Στην Αίθουσα «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ. υποδέχεται τη  ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στη σεζόν. Ο τρίτος αγώνας της ημέρας θα γίνει στο Λύκειο Πολεμιδιών όπου η LEMESOS VOLLEYBALL υποδέχεται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε μίνι Λεμρσιανό ντέρμπι. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00. Η ΑΕΚ πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης με 3-0 επί του ΆΡΗ ΠΟΛΕΜΙΟΥ χωρίς αγώνα.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»:Robo Markets ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Το ντέρμπι της ημέρας. «Γαλαζοκίτρινες» και «κυανόλευκες» προέρχονται από ήττες και στοχεύουν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Η Robo Markets ΑΕΛ μέσα στην έδρα της με τη συμπαράσταση του κόσμου της θα κυνηγήσει να επιβάλει τον ρυθμό της και να κερδίσει.

H AΝΟΡΘΩΣΙΣ έχει δεύτερη έξοδο στη Λεμεσό σε μια εβδομάδα και θέλει να συνδυαστεί με νίκη αυτή τη φορά (στην πρεμιέρα έχασε από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ). To συγρότημα του Motela εφόσον πάρει κέρδος θα αποκτήσει αβαντάζ για τη συνέχεια.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Ι. Μιτσής – Α. Δανιήλ.

«ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει στην προσωρινή έδρα της Ολυμπιάδας Ν. «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ». Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα αναμετρηθεί με τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ με τις δυο ομάδες να αναζητούν τη δεύτερη νίκη.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ την Παρασκευή επικράτησε στην πρεμιέρα της Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 ενώ η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, όμως καρπώθηκε τους 3 βαθμούς με τον ΆΡΗ ΠΟΛΕΜΙΟΥ.

Ο αγώνας αποτελεί τεστ δυνατοτήτων για τη φιλόδοξη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην έδρα της θα θελήσει να κυριαρχήσει και να επιβληθεί.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μητροφάνους – Χρ. Μαίφόσιης.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – AΠΟΛΛΩΝ

Μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι στο Λύκειο Πολεμιδιών με την LEMESOS VOLLEYBALL να αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η LEMESOS VOLLEYBALL θα προσπαθήσει μέσα στην έδρα της να φανεί ανταγωνιστική και να πάρει κέρδος.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ πάει στα Πολεμίδια για να πάρει τη δεύτερη νίκη στη σεζόν μετά την επιτυχία της πρεμιέρας επί της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για να αταθεροποιηθεί στα ψηλά.

Τον αγώνα στη Λεμεσό θα σφυρίξουν οι Ν. Αντωνίου – Ν. Τζιακούρης.

Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (2 ΑΓ.) 2-0 06-01 06
  2. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-0 03-00 03
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 1-0 03-00 03
  4. ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0 03-01 03
  5. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-1 01-03 00
  6. LEMESOS VB 0-1 01-03 00
  7. Robo Markets ΑΕΛ 0-1 00-03 00
  8. ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 2 0-2 00-06 00

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy