Πλουτής: “Ευτυχώς σκόραρε ο Μεντόσα – Είδαμε δυο πρόσωπα από την ομάδα”

Στον ΣΠΟΡ F 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Οθέλλου: «ήταν μια νίκη που τη θέλαμε, άργησε πάρα πολύ να έρθει. Στόχος ήταν η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες. Από το χθεσινό παιχνίδι πρέπει να δούμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Είδαμε δυο πρόσωπα από την ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι. Είδαμε ένα ενθαρρυντικό πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη είδαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα στο 2ο ημίχρονο. Δώσαμε χώρο και δεν πιέσαμε τον αντίπαλο και αυτές δεν ήταν οδηγίες του προπονητή μας. Ευτυχώς σκόραρε ο Μεντόσα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ντεμπούτο του Κόσκελα: «Δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε 3-4 προπονήσεις. Θέλει χρόνο, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά. Προσπαθεί να βάλει καινούρια στοιχεία μέσα στην ομάδα. Πρέπει να μεγαλώσουμε το καλό διάστημα της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Επανέρχονται οι Φιλίποβιτς και Μόρσει. Θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο Γερολεμου, ο οποίος προπονείται κανονικά. Ο Μεντόσα έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα και θα απουσιάσει στο επόμενο».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy