«Καθάρισε» για την Ατλέτικο με χατ τρικ ο Γκριεζμάν

Με χατ-τρικ του Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο επικράτησε 3-0 της Θέλτα στο «Μπαλαϊδος» του Βίγκο, πέτυχε την πέμπτη διαδοχική της νίκη στη La Liga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ, από την οποία έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η νίκη των «ροχιμπλάνκος» δεν ήταν όσο εύκολη δείχνει το τελικό σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αλλά «σπατάλησαν» αρκετές ευκαιρίες.

Η καθοριστική φάση έγινε στο 25΄, όταν ο τερματοφύλακας Βιγιάρ ανέτρεψε στην περιοχή τον Μοράτα και αποβλήθηκε. Ο Γκριεζμάν ευστόχησε στο πέναλτι στο 29΄ και άνοιξε το σκορ, με τη Θέλτα να μην παρατάει το ματς και μάλιστα να έχει δοκάρι στο 55΄ με τον Μπάμπα.

Το δεύτερο γκολ του Γάλλου επιθετικού στο 64΄, μετά από φανταστική ατομική ενέργεια, «τελείωσε» το παιχνίδι, για να διαμορφώσει ο ίδιος το τελικό σκορ στο 70΄.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy