Με φόρα η ΑΕΖ – Στα καλύτερα του ο Απόλλωνας

Αναμένεται ωραίο παιχνίδι στο "Αμμόχωστος"

Η ΑΕΖ υποδέχεται τον Απόλλωνα την Κυριακή 22/10 στο “Αμμόχωστος” σ’ ένα ματς που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον. Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες είναι ανεβασμένες. Σίγουρα ο Απόλλωνας υπερτερεί κατά κράτος, αυτό είναι δεδομένο, όμως οι Ζακατζιώτες είναι ικανοί με αυτά που έχουν δείξει να κάνουν την ζημιά.

Η ομάδα του Ζακακιού έρχεται με φορά από την ισοπαλία (3-3) στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κατά πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στα καλύτερα του. Έπιασε κορυφή μετά την τεσσάρα επί της Δόξας και πάει στη Λάρνακα για παραμείνει εκεί, πριν τα μαζεμένα ντέρμπι που ακολουθούν.

Αναμένεται ένα καλό ματς από πλευράς θεάματος βάση και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του Λιάσου Λουκά, αλλά και της φόρμας που βρίσκεται η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βάζοντας στην εξίσωση και την ποιότητα που διαθέτει.

Ένας σοβαρός Απόλλωνας θα φύγει εύκολα δύσκολα με το διπλό. Η ΑΕΖ θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της και αν οι “γαλάζιοι” δώσουν δικαιώματα μπορεί να πάρει και βαθμολογικό κέρδος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy