Τι ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νέα ήττα…

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής της Κύπρου μετά τη νέα ήττα από τη Νορβηγία με 4-0

Δηλώσεις παραχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από τη Νορβηγία, μετά τον ψεσινό(12/10) αγώνα.

Αναλυτικά:

“Δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε. Δυστυχώς οι δυνάμεις μας φτάνουν μόνο για 45-50 λεπτά. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά στο επίπεδο που είναι η Νορβηγία, σαν ομάδα και οι παίκτες που έχουν, είναι πολύ δύσκολο. Πρώτο ημίχρονο παλέψαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Αν επηρέασε το πρώτο γκολ: “Είναι και ότι η τύχη δεν μας θέλει, άλλο να πας με 0-0 στο ημίχρονο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι πως δεν αντέχουμε ενενηντάλεπτο με αυτές τις ομάδες. Άλλο να παίζεις με την μπάλα, κι άλλο να κυνηγάς την μπάλα, εκεί χρειάζεσαι πολλές δυνάμεις για να τα καταφέρεις.

Είπαμε πολλές φορές, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σε 2-3 μέρες. Όταν δεν έχουν συμμετοχές είναι δύσκολο. Στη Νορβηγία όλοι παίζουν ενενηντάλεπτα σε μεγάλα πρωταθλήματα. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά η Νορβηγία έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Κάθε παιχνίδι το δεύτερο ημίχρονο είναι το πρόβλημα. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα σίγουρα δεν είναι Ισπανία, θα προσπαθήσουμε να πάμε να πάρουμε κάτι απ’ το παιχνίδι”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy