Τέταρτος παίκτης με συμμετοχή στον παράνομο στοιχηματισμό ο Ζαλέφσκι της Ρόμα

Ο Νίκολα Ζαλέφσκι είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής της Serie A με συμμετοχή στον παράνομο στοιχηματισμό. Ίσως και πάνω από 50 παίκτες μπλεγμένοι, συγγενείς και παράγοντες.

Ολοένα και περισσότερες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό στην Ιταλία.

Μετά τους Φατζόλι, Τζανιόλο και Τονάλι, ο Φαμπρίτσιο Κορόνα αποκαλύπτει πως ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται είναι ο Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα. Ο νεαρός χαφ φέρεται πως έχει και αυτός ποντάρει χρήματα σε στοιχηματικές εταιρείες και σε ποδοσφαιρικά ματς, με το όνομά του να μπαίνει πλέον στη λίστα της δικαιοσύνης.

Ο Ζαλέφσκι μάλιστα υπήρξε για μια διετία συμπαίκτης με τον Τζανιόλο, κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και… τίποτα!

Ωστόσο, τα όσα έρχονται από τα ιταλικά Μέσα δεν σταματούν και… σοκάρουν. Ο Κορόνα έκανε γνωστό πως ο Ζαλέφσκι είναι μόλις ο τέταρτος και στο σκάνδαλο εμπλέκονται ίσως και περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές της Serie A.

Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετοί συγγενείς και φίλοι των παικτών που έχουν ανάμειξη, όπως φυσικά και παράγοντες, με τουλάχιστον 3 προέδρους συλλόγων να βρίσκονται στα ραντάρ της ιταλικής εισαγγελίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy