ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Τα αρνητικά αποτελέσματα και οι άσχημες εμφανίσεις δεν αποτελούν δικαιολογία για μας, έχουμε χρέος να είμαστε στο πέταλο για πολύ περισσότερους λόγους”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ για όλα όσα έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ώρα, αλλά και για τον αυριανό(1/10) αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Αυτό που μας προβληματίζει και μας ενοχλεί όσο αφορά την αγωνιστική που μας πέρασε δεν είναι το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Μια ομάδα άνευρη, χωρίς κίνητρο η οποία αδυνατούσε να αφουγκραστεί έστω και στο ελάχιστο την δίψα και τον παλμό του κόσμου.

Η ιδιοσυγκρασία μας ως ΑΕΛίστες ειναι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Δεν απαιτούμε ντε και καλά να έρθει μια νίκη καθώς γνωρίζουμε ότι στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη και η ισοπαλία και η ήττα, απαιτούμε όμως απ’ όλους τους αθλητές που φέρουν το ιερό έμβλημα στο στήθος, πάθος και ματωμένες φανέλες. Απαιτούμε να βλέπουμε ανθρώπους να πονούν και να αγαπούν αυτό που κάνουν και όχι να σέρνονται περιμένοντας τον μισθό τέλος του μήνα.

Συνοψίζοντας, αδικαιολόγητη η εμφάνιση, θα την εκλάβουμε όμως ως μια κακή παρένθεση καθώς θεωρούμε ότι όλοι έχουν λάβει το μηνυμα.

Όσον αφορά τον κόσμο μας τα λόγια ωχριούν μπροστά του. Η οπαδική παράσταση της τελευταίας αγωνιστικής ήταν τρομερή και έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε. Αυτή την Κυριακή έχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι και η συμβολή μας θα αποτελέσει κομβικό παράγοντα για την έκβαση του αποτελέσματος.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και οι άσχημες εμφανίσεις δεν αποτελούν δικαιολογία για μας, έχουμε χρέος να είμαστε στο πέταλο για πολύ περισσότερους λόγους. Έχουμε χρέος να είμαστε εκεί για την Α.Ε.Λ που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας και για την Α.Ε.Λ που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Γι’ αυτό πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να πάρουμε την ομάδα απ’ το χέρι και να της δείξουμε τον σωστό δρόμο.

ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…

ΥΓ: Για το ασυμβίβαστο του Κούμα και για τις χυδαιότητες που διαπράττει τα τελευταία χρόνια μιλήσαμε άπειρες φορές δημόσια από το 2018 μέχρι σήμερα, γι’ αυτό δεν εκπλησσόμαστε καθόλου για το ό,τι συμβαίνει σήμερα. Το ένστικτο μας όμως μας λέει ότι όλος τυχαίος, κάπως, τα πράγματα θα μπαλωθούν και πάλι και ο χοντρός βασιλιάς θα συνεχίσει ανενόχλητος το θεάρεστο έργο του.

ΥΓ2: Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε αναλυτικά την ανυπόγραφη επιστολή του τέως πρόεδρου της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Λ. Εμείς πορευόμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το μέλλον του Συλλόγου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy