«Πολύ σκληρή για να πεθάνει» η Μπάγερν

Η «καρδιά» της πρωταθλήτριας Μπάγερν «μίλησε» στην Ρεντ Μπουλ Αρένα, όπου η Λειψία προηγήθηκε 2-0, αλλά οι Βαυαροί με τρομερή αντεπίθεση στο β΄ μέρος κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» και να φύγουν μ΄ ένα πολύτιμο βαθμό (2-2) από την έδρα των «κόκκινων ταύρων».

Ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων τους στο Champions League (την Τρίτη η Μπάγερν θα παίξει εκτός με την Κοπεγχάγη, ενώ μία μέρα μετά η Λειψία θα υποδεχθεί την κάτοχο του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι) οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο όταν και προηγήθηκαν μέσα σε επτά λεπτά με 2-0 (20΄ Οπεντά, 26΄ Λουκέμπα), ενώ στο δεύτερο ήταν η ομάδα του Τόμας Τούχελ που μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή. Και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε το στόχο της, που ήταν η αποφυγή της ήττας.

Η Μπάγερν μείωσε με το πέναλτι του Κέιν στο 57΄ και στο 70΄ ο Σανέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χάρις στο οποίο το συγκρότημα από το Μόναχο διατήρησε το αήττητο μετά από 6 αγωνιστικές (4-2-0).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy