Συντριβή της Ρόμα στη Γένοβα

Δύο νίκες έχει μέχρι τώρα στη Serie A η Τζέονα και οι δύο απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ρώμης. Η πρώτη επί της Λάτσιο στο Ολίμπικο (1-0) στην 2η αγωνιστική και η δεύτερη ψες με το άκρως εμφατικό 4-1 επί της Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις» στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 6ης ημέρας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν πέρα για πέρα δίκαια την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μία Ρόμα που παρουσιάζεται άκρως απογοητευτική στο ξεκίνημα της περιόδου 2023/2024.

Προηγήθηκαν με τον Γκούντμουντσον στο 5΄ και παρότι η ομάδα του Μουρίνιο ισοφάρισε με τον Κριστάντε στο 22΄, ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από τους Ρετέγκι (45΄), Τόρσμπι στο 74΄ και Μεσίας στο 81΄, μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Με μόλις μία νίκη παραμένει στη Serie A η Ρόμα (7-0 την Έμπολι), η οποία πλέον είναι υποχρεωμένη να βρει γρήγορα ρυθμό και νίκες, προκειμένου να πλησιάσει προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy