Έκανε του κεφαλιού της η τρομερή Ατλέτικο και η Ρεάλ… έχασε!

Με τρία γκολ από κεφαλιές των Μοράτα (2) και Γκριεζμάν, η Ατλέτικο πήρε το ντέρμπι της Μαδρίτης (3-1) με τη Ρεάλ, την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στη σεζόν και την «γκρέμισε» από την κορυφή!

Η πρώτη εφετινή, μεγάλη «μάχη» της Μαδρίτης «βάφτηκε» στα χρώματα της Ατλέτικο, η οποία «χτύπησε» αλύπητα τη Ρεάλ, επικράτησε με το εμφατικό 3-1 στο μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής της LaLiga και «γκρέμισε» από την κορυφή τη μέχρι τώρα πρωτοπόρο «βασίλισσα» (που είχε απόλυτο νικών), δίνοντας την ευκαιρία στις Μπαρτσελόνα και Τζιρόνα να πιάσουν θέση στο… ρετιρέ.

Οι «ροχιμπλάνκος» έφεραν το παιχνίδι στα δικά τους «μέτρα» πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, επιτυγχάνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό…

Στο 4′ ο Μοράτα απ’ την ασίστ του Λίνο έκανε το 1-0 για την «Ατλέτι», απέναντι σε μία… σοκαρισμένη Ρεάλ που έμοιαζε «σκιά» του εαυτού της. Στο 18′ ο Γκριεζμάν απ’ την πάσα του Σαούλ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, στήνοντας ένα ξέφρενο «πάρτι» στην εξέδρα.

Το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Κρόος στο 35′ με «ξερο» σουτ έξω απ’ την περιοχή έδωσε μία μικρή… ανάσα στους «μερένχες», όμως η Ατλέτικο κατάφερε να «τελείωσει» μια και καλή τον αγώνα με την εκκίνηση του β’ ημιχρόνου.

Μέσα σε 34 δευτερόλεπτα -και δίχως την παραμικρή παρέμβαση παίκτη της Ρεάλ- οι παίκτες του «Τσόλο» Σιμεόνε έφτασαν στο 3-1, μετά την εξαιρετική σέντρα του Σαούλ και την άπιαστη κεφαλιά του Μοράτα, που έβαλε από νωρίς τους… τίτλους του τέλους στο ματς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy