Ολική αναβάθμιση της Ακαδημίας του Απόλλωνα

Η ακαδημία του Απόλλωνα προχώρησε σε συμφωνία με τον γνωστό και πολύπειρο Nir Levine από το Ισραήλ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πλήρης αναβάθμισης της ποδοσφαιρική ακαδημίας του Απόλλωνα. Ως γνωστό τη διαχείριση των ακαδημιών του συλλόγου θα έχει μετά από πάρα πολλά χρόνια η ποδοσφαιρική εταιρία καθώς τόσο ο Προέδρος Νίκος Κίρζης, όσο και ο νέος Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Moshe Rajczyk, θα προσπαθήσουν να αναδιοργανώσουν το οργανόγραμμα της ακαδημίας, έτσι ώστε να επαναφέρουν την αίγλη και το κύρος της ακαδημίας μας.

Εγχείρημα δύσκολο αλλά και αναγκαίο, έτσι ώστε η κυανόλευκη ακαδημία να αποτελέσει εκ νέου πόλο έλξης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού.

Ταυτόχρονα να εναρμονιστεί το οργανόγραμμα της ακαδημίας σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να αναδειχθούν και να προωθηθούν γηγενείς ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Για τον σκοπό αυτό η ακαδημία μας προχώρησε σε συμφωνία με τον γνωστό και πολύπειρο Nir Levine από το Ισραήλ, ο οποίος θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Πρόκειται για τον ειδικό σύμβουλο της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, ο οποίος αποτελεί και προσωπικό φίλο του μέλους του Δ.Σ κ. Moshe Rajczyk.

Ο κ. Nir Levine θα παρέχει τεχνογνωσία και πολύτιμες συμβουλές του στο προσωπικό και τα στελέχη που απαρτίζουν την ακαδημία μας, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας εντός και εκτός γηπέδων που θα πρέπει να ακολουθεί μια σύγχρονη ακαδημία.

Ποιος είναι Nir Levine

Ο κ. Levine ασχολείται με το ποδόσφαιρο από το 1980 όντας ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως η Χάποελ Πέταχ Τίκβα, η Γάνδη, η Μπνέι Γεχούντα και η Χάποελ Ιερουσαλήμ ενώ αγωνίστηκε και με την εθνική Ανδρών Ισραήλ σε 16 αγώνες.

Ακολούθως διετέλεσε προπονητής σε όλες τις μεγάλες ομάδες του Ισραήλ ενώ για μια δεκαετία διετέλεσε διευθυντής ποδοσφαίρου της ακαδημίας της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Το 2016 ανέλαβε πόστο στην ομοσπονδία του Ισραήλ ως γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών της χώρας, το 2018 προάχθηκε ως προπονητής της εθνικής Νέων Κ19 και το 2019 ανέλαβε προπονητής στη Κ21 όπου παρέμεινε μέχρι το 2022.

Από τα χέρια του πέρασαν δεκάδες ποδοσφαιριστές όπως ο Ντάνιελ Πέρετς, Μέινορ Σόλομον, Μουνάς Νταμπούρ, Λίελ Αντάμπα, Εντέν Καρζέβ, Ίντο Σάχαρ και Έλιελ Πέρετζ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy