Τέταρτη σερί νίκη για την Αλ Νασρ με σκόρερ Μανέ και Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ έκανε... πλάκα στην έδρα της Αλ Ραέντ και πήρε τέταρτη σερί νίκη με 3-1, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαντιό Μανέ να βρίσκουν ξανά δίχτυα.

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η Αλ Νασρ!

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε από την έδρα της Αλ Ραέντ με σκορ 3-1, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Saudi Pro League, μετά την αρνητική εκκίνηση με δύο ήττες.

Το σκορ για τους νικητές άνοιξε ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ με το δεξί από τα όρια της περιοχής στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, γράφοντας το 0-1. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Σενεγαλέζου σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, δείχνοντας πως κάνει… πλάκα!

Στο δεύτερο μέρος, και τρία λεπτά αφότου είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, ο Άντερσον Ταλίσκα με «τηλεκατευθυνόμενη» βολίδα στο «γάμα» της εστίας, έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Στο 78′ μάλιστα, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλο και έστειλε την μπάλα με δύναμη στην εστία, βάζοντας τέλος στο ματς με το 0-3. Mε αυτόν τον τρόπο, ο Πορτογάλος πέτυχε το 7ο γκολ του σε πέντε εμφανίσεις στη φετινή Saudi Pro League.

Το μόνο που κατάφερε η Αλ Ραέντ ήταν να μειώσει στο 90′ με πέναλτι του Φουζαΐρ. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη ο «CR7» βρήκε και πάλι δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

SPORT-FM.GR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy