Πάει για διπλή – επιθετική – μεταγραφή ο Απόλλωνας

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com

Έντονες μεταγραφικές διεργασίες στον Απόλλωνα στο φινάλε του μεταγραφικού παραθύρου, το οποίο κλείνει αύριο Παρασκευή (15/9) τα μεσάνυχτα. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου μπορούν να γίνουν μεταγραφές που αφορούν ανέργους, καθώς και εγχώριοι δανεισμοί.

Πέραν του επιθετικού κορυφής που αναμένεται να κλείσει τις αμέσως επόμενες ώρες, σύμφωνα με το ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Lemesosinsports.com και τις πληροφορίες που έχουμε εξασφαλίσει, γίνεται προσπάθεια για να κλείσει άλλη μια μεταγραφή που αφορά επίσης την επιθετική γραμμή.

Η μεταγραφή αφορά ακραίο επιθετικό και συνδέεται με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντόνιο. Ο Γκανέζος επιθετικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ίσως χρειαστεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ώρες – μέρες. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει και το παράθυρο – μεταγραφής ανέργου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Συνοψίζονας λοιπόν, στον Απόλλωνα θα κλείσουν σίγουρα επιθετικό κορυφής, ενώ γίνεται προσπάθεια να κλείσουν και ακραίο επιθετικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy