Ουάρντα… το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ

"Ο Amr Warda εντάσσεται στην Pharco FC με μονοετές συμβόλαιο"

Φαίνεται ότι το σήριαλ Ουάρντα έφτασε στο τέλος του, αφού παίζεται ίσως, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το τελευταίο επεισόδιο.

Ξένο δημοσίευμα από την Αίγυπτο αναφέρει, ΕΠΙΣΗΜΟ: “Ο Amr Warda εντάσσεται στην Pharco FC με μονοετές συμβόλαιο”

Ο πρώην διεθνής Αιγύπτιος Amr Warda ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην αιγυπτιακή ομάδα Pharco FC με συμβόλαιο ενός έτους.

Μετά από μόλις 12 ημέρες ένταξης στη Ράτζα Καζαμπλάνκα, οι μαροκινοί έλυσαν το συμβόλαιο με τον Αμρ Ουάρντα με κοινή συναίνεση για ψυχικούς και προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου.

Πριν από αυτό, ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα Απόλλων Λεμεσού έληξε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Βρίσκοντας τον εαυτό του χωρίς σύλλογο για άλλη μια φορά, ο Ουάρντα αποφάσισε να επιστρέψει στην Αίγυπτο για πρώτη φορά από το 2015 όταν έφυγε από την Αλ Αχλί για τον ελληνικό Παναιτωλικό.

Ο Ουάρντα υπέγραψε ένα βραχυπρόθεσμο μονοετές συμβόλαιο με την Pharco για να γίνει η έβδομη καλοκαιρινή απόκτηση του συλλόγου μετά από συμφωνίες που περιλάμβαναν τους Salah Basha, Sherif Dabo, Babacar Ndiaye και Moses Turay. Σύμφωνα με τον πατέρα του παίκτη, ο Ουάρντα είχε λάβει επίσης πρόταση από την Ιτιχάντ της Αλεξάνδρειας, τον σύλλογο στον οποίο έπαιζε ως δανεικός το 2015, αλλά επέλεξε να πάει στην Φάρκο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy