Δύσκολα τα πράγματα για Μιλόγεβιτς – Απόλλωνα

Έχει πολλή δουλειά μπροστά του ο Μιλόγεβιτς - Ευεργετική η διακοπή

Ο Απόλλωνας πήρε το ζητούμενο κόντρα στην Καρμιώτισσα και μαζί κέρδισε χρόνο. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έβγαλε στην επιφάνεια αρκετές αδυναμίες. Ο Μιλόγεβιτς έχει μπροστά του χρόνο, ελέω και της διακοπής λόγω Εθνικών, ώστε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, να περάσει την δική του φιλοσοφία και να παρουσιάσει βελτιωμένο τον Απόλλωνα στην συνέχεια.

Δύο ισοπαλίες και μια νίκη ο μέχρι στιγμής απολογισμός, όμως πλέον ο Απόλλωνας έχει μπροστά του τρία ματς φωτιά που θα δείξουν κατά πολύ που μπορεί να φτάσει και φέτος η ομάδα.

Απόλλων: Προχωρημένες επαφές με επιθετικό

Με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος πάει στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως έχει διαδοχικά ντέρμπι της Λεμεσού στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” με ΑΕΛ εντός και Άρη εκτός.

Με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και τις μη αναμενόμενες απώλειες με Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα ο Σέρβος τεχνικός και η ομάδα του θα παίξουν με την πλάτη στο τοίχο τα τρία μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν.

Του λείπει ο Πίττας!!!

Ζητούμενο η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και συνάμα τα θετικά αποτελέσματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy