«Άλωσε» τη Ρώμη η «απόλυτη» Μίλαν

Τρίτη νίκη σε τρεις αγώνες μετρά η Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα από το βράδυ της Παρασκευής

Τρίτη νίκη σε τρεις αγώνες μετρά η Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα από το βράδυ της Παρασκευής. Οι «Ροσονέρι» του Πιόλι πέρασαν με 2-1 από το «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα του Μουρίνιο, παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 61ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τομόρι.

Οι Λομβαρδοί, που έμειναν μόνοι πρώτοι αλλά με παιχνίδι περισσότερο από Νάπολι και Ίντερ, πέτυχαν από ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου. Το σκορ στην ιταλική πρωτεύουσα άνοιξε στο 9΄ με πέναλτι ο Ολιβιέ Ζιρού και τη νίκη της Μίλαν «σφράγισε» ο Ραφαέλ Λεάο, στο 48ο λεπτό, με τον Σπινατσόλα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Βίοι αντίθετοι, οι «Τζαλορόσι» έδωσαν συνέχεια στο κάκιστο ξεκίνημά τους και ύστερα από τρία παιχνίδια μετρούν μόλις ένα βαθμό.

Νωρίτερα απόψε, το απόλυτο που μετρούσε η Βερόνα στο εφετινό καμπιονάτο σταμάστησε στο στάδιο «Μαπέι». Η Σασουόλο νίκησε τους «Σκαλιτζέρι» με 3-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, κατάκτησε τους πρώτους βαθμούς της στην εφετινή Serie A και ταυτόχρονα υποχρέωσε την αντίπαλό της (είχε ξεκινήσει με 2 νίκες) στην πρώτη απώλεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy