Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Σέλτικ

Tο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League της Σκωτίας

Απρόσμενη γκέλα για τη Σέλτικ που έμεινε στο 0-0 με τη Σεντ Τζόνστον στο «Σέλτικ Παρκ», σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Premier League στη Σκωτία.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε 75%-25% κατοχή μπάλας, 19-5 υπέρ της τις τελικές προσπάθειες και 18-1 υπέρ της τα κόρνερ, ωστόσο οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να νικήσουν σε καμία των περιπτώσεων τον 26χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα των «αγίων», Ντίμιταρ Μίτοφ.

Η Λίβινγκστον προσέθεσε κι άλλο… αλάτι στις ανοιχτές πληγές που είχε η Χιμπέρνιαν έπειτα από το διασυρμό της από την Αστον Βίλα για τα Play Off του UEFAEuropa Conference League καθώς πέρασε με 3-2 από το Εδιμβούργο. Η Μάδεργουελ, τέλος, επικράτησε με 2-1 της Κιλμάρνοκ – μάλιστα με ανατροπή αλλά και χαμένο πέναλτι – ανεβαίνοντας με τη Σέλτικ στην κορυφή κι αφήνοντας πίσω της τη Ρέιντζερς που νωρίτερα είχε κερδίσει με 2-0 της Ρος Κάουντι.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα PlayOff του UEFA Europa Conference League, Χαρτς, έχει αύριο την ευκαιρία αν περάσει νικηφόρα από το Νταντί και κάνει το 3×3, να μείνει μόνη της στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League της Σκωτίας:  

Ρος Κάουντι-Ρέιντζερς  0-2

Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον   0-0

Χιμπέρνιαν-Λίβινγκστον 2-3

Μάδεργουελ-Κιλμάρνοκ   2-1

Νταντί-Χαρτς           27/8

Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν   27/8

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες) 

Σέλτικ          7

Μάδεργουελ      7

Σεντ Μίρεν      6 -2αγ.

Ρέιντζερς       6

Χαρτς           4 -2αγ.

Λίβινγκστον     4

Κιλμάρνοκ       4

Ρος Κάουντι     3

Νταντί          1 -2αγ.

Αμπερντίν       1 -2αγ.

Χιμπέρνιαν      0

Σεντ Τζόνστον   1

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy