Απολαυστική Λεβερκούζεν, πέρασε με 3-0 από το «Μπουρούσια Παρκ»

Πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν άφησε κανένα περιθώρια στην Γκλάντμπαχ, περνώντας με το εμφατικό 3-0 από το «Μπορούσια Παρκ», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν ορμητικά στο παιχνίδι. Ο Βίκτορ Μπονιφάτσε σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες προτού ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Αλεχάντρο Γκριμάλντο. Ο Γιόνας Ομλιν σταμάτησε τον Μπονιφάτσε με διπλή επέμβαση στο 44’,αλλά στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της – αόρατης στο πρώτο μέρος – Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο κοντινό, δυνατό σουτ του Τζόναθαν Τα.

Ο Μπονιφάτσε, εν τέλει, βρήκε και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Φλόριαν Βιρτς. Μάταια προσπαθούσαν οι Τόμας Τσβαντσάρα (51’), Αλαζάν Πλεά (61’) και Κο Ιτακούρα (67’) να βάλουν ξανά τα «πουλάρια» στο παιχνίδι. Ο Λούκας Χραντέτσκι ήταν ανίκητος, κρατώντας το τελικό 0-3 μέχρι τέλους, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να… μοιράζει ασπιρίνες και να ανεβαίνει στην κορυφή μαζί με τρεις ακόμη ομάδες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy