Μεγαλουργεί στην Αμερική και δεν σκέφτεται να σταματήσει

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να μεγαλουργεί στην Αμερική και να απολαμβάνει τη ζωή του στο Μαϊάμι. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών σε συνέντευξή του τόνισε ότι δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Ακόμα δεν το σκέφτομαι, μου αρέσει να παίζω, να είμαι με μια μπάλα στο γήπεδο, να αγωνίζομαι, να προπονούμαι. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα παίξω, αλλά νομίζω ότι θα προσπαθήσω να πάρω όσο μπορώ και μετά θα δω. Για αυτό υπάρχει χρόνος για ανάλυση και επιλογή. Σήμερα το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις ό,τι έχει απομείνει, ό,τι κι αν είναι αυτό. Απολαύστε το στο έπακρο όπως το κάνω εγώ τώρα, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή», εξήγησε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

«Η ευτυχία μου ήταν πάντα να παίζω ποδόσφαιρο και να διασκεδάζω. Σήμερα μπορώ να συνεχίσω να το κάνω εδώ, αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθαμε. Η ιδέα ήταν να απολαύσουμε αυτό που είχε χαθεί λίγο. Οι αποδράσεις μου στην Εθνική όταν έπρεπε να είμαστε στις πιο ευτυχισμένες στιγμές, να απολαύσουμε τους συμπαίκτες μου, ήθελα να φτάσω εδώ και να βρω το ίδιο. Ευτυχία είναι να είμαι χαρούμενος σε ένα γήπεδο, να απολαμβάνω καθημερινά και να βλέπω καλά την οικογένειά μου», κατέληξε ο Μέσι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy