Για νέα υπέρβαση με τη Χαρτς ο ΠΑΟΚ

Άλλη μία δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τη Χαρτς στο Εδιμβούργο και θέλει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα ελπίζει σε πρόκριση μέσα στην Τούμπα.

Η νέα πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, στην ευρωπαϊκή πορεία που ξεκίνησε στα Ιεροσόλυμα με την Μπεϊτάρ, ακολούθησαν οι διπλές αναμετρήσεις με τη Χάιντουκ, ακούει στο όνομα «Χαρτς».

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν απόψε τη σκωτσέζικη ομάδα στο Εδιμβούργο, έχοντας ως στόχο να πάρουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα ελπίζουν σε πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League (21:45, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλο ένα ψηλό εμπόδιο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος πέρασε Ισραηλινούς, Κροάτες και τώρα έχει μπροστά τη δυσκολοκατάβλητη Χαρτς, οι οπαδοί της οποίας έκαναν sold out για τη σημερινή αναμέτρηση στο Tynecastle Park.

Για άλλο ένα ματς δεν λείπουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπάμπα Ράχμαν, τον Αλί Σαμάτα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη και τον Φιλίπε Σοάρες. Σε ό,τι αφορά τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, παρότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τη σκωτσέζικη ομάδα να βγει η βίζα του Ρώσου και να μπορέσει να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία, αυτό δεν κατέστη δυνατό και εκείνος δεν θα παίξει στον πρώτο αγώνα στο Εδιμβούργο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τα στοιχεία που χρειάζονται κόντρα στη Χαρτς αλλά και στην κατάσταση της ομάδας του. «Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τρέχουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Θα πρέπει να δώσουμε το 150%, αν χρειαστεί να τρέξουμε περισσότερο από την Χαρτς, θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Ντέβλιν, Ντένχολμ, Όντα, Κόκρεϊν, Μπόις, Σάνκλαντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάσιον, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία)
Α’ Βοηθός: Γουαδελούπε Πόρας-Αγιούσο (Ισπανία)
Β’ Βοηθός: Αλεχάνδρο Ιγκλέσιας (Ισπανία)
4ος διαιτητής: Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ-Αρίας (Ισπανία)

VAR: Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία)
AVAR: Έντβιν Φαν Ντε Γράαφ (Ολλανδία)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy