Σπιλέφσκι για Σλόβαν Μπρατισλάβας (video)

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για τον αγώνα κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εκ μέρους των παικτών του Άρη παραχώρησε δηλώσεις ο Τζούλιους Ζόκε.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις:

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπιλέφσκι:

«Πολύ όμορφη πόλη η Μπρατισλάβα. Παίζουμε απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως είναι η Σλόβαν. Έχουμε καλό πλάνο για τον αγώνα. Θα παίξουν χωρίς φόβο οι παίκτες μου. Με λίγη τύχη, να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»

Αν έχει καταλήξει στο πλάνο: «Ναι. Στην τελευταία προπόνηση απλά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε με τις συνθήκες του γηπέδου, τερέν κτλ. Είναι πλεονέκτημα που έχω πολλούς ποδοσφαιριστές και οι νέοι προσαρμόστηκαν. Πλεονέκτημα επίσης τα πολλά παιγνίδια στα πόδια μας μέχρι στιγμής».

«Είμαι χαρούμενος για τα καλά λόγια του Vladimir Weiss, δουλέψαμε μαζί παλιά. Περιμένω να τον δω και να μιλήσουμε».

«Είναι ένα μικρό θαύμα τι καταφέραμε με τον Άρη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων, αλλά δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε, προσγειωμένοι δουλεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

«Χωρίς τους ποδοσφαιριστές φυσικά δε θα ήμουν… τίποτα. Απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους».

Οι δηλώσεις του Τζούλιους Ζόκε, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές:

«Ήλπιζα ότι με τον Άρη θα παίξω απέναντι σε μια ομάδα της χώρας μου, θα προτιμούσα όμως να παίξουμε σε ομίλους τη Σλόβαν».

Για σύγκριση της πρωταθλήτριας Κύπρου με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας και για το αν έδωσε πληροφορίες στον κόουτς. «Θα είναι δύσκολο. Γνωρίζω τις αδυναμίες της Σλόβαν, έδωσα πληροφορίες στον κόουτς, αλλά αυτός γνωρίζει καλύτερα. Θα έχω αρκετούς συγγενείς αύριο στο γήπεδο, 20-30».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy