«Πέταξε» στο τελευταίο άλμα και πήρε την πρόκριση στον τελικό ο Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου ακολούθησε τη… γνωστή συνταγή του τελευταίου άλματος, πέταξε στα 8.25μ. και καθάρισε την πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Περιπετειώδη πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήρε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο σπουδαίος άλτης χρειάστηκε ένα τεράστιο άλμα στην τελευταία του προσπάθεια, που μετρήθηκε στα 8.25μ. για να τσεκάρει το εισιτήριο για τον αυριανό (Πέμπτη 24/8) τελικό που θα αρχίσει στις 20:30.

Ο αγώνας του ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, για την οποία μάλιστα απόρησε. Στη συνέχεια έκανε ένα συντηρητικό άλμα στα 7.95μ, πατώντας αρκετά πίσω από τη βαλβίδα.

Μέχρι να έρθει η σειρά του για το τρίτο άλμα, οι αντίπαλοί του τον έριξαν στη 13η θέση της κατάταξης, κάτι που σημαίνει πως μια άτυχη στιγμή θα τον κρατούσε εκτός τελικού.

Για ακόμα μια φορά, όμως, επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του όταν τα περιθώρια είναι τόσο στενά. Στην τρίτη και τελευταία του προσπάθεια «πέταξε» στα 8.25μ, ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 8.15μ. και έστρεψε την προσοχή του σε έναν ακόμα μεγάλο τελικό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy