«Απόλυτη»… και με 10 παίκτες η Άρσεναλ

Χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Έντεγκααρντ στο 54', η Άρσεναλ -των 10 παικτών από το 67' (αυστηρή 2η κίτρινη στον Τομιγιάσου)- νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και... αρχίζει μάχη με τη Σίτι!

Το καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν συνεχίζεται για την Άρσεναλ, η οποία μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ στα πέναλτι και τη νίκη επί της Νότιγχαμ στην πρεμιέρα, απόψε έκανε το 2Χ2 στην Premier League, επικρατώντας με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με το πέναλτι του Όντεγκααρντ στο 54΄ και παρότι έμειναν με 10 παίκτες στο 67΄ (αποβλήθηκε μέσα σε 8 λεπτά με δύο κίτρινες ο Τομιγιάσου), κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και να διατηρήσουν την καλή παράδοση που έχουν απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο με μόλις μία ήττα στα 9 τελευταία ματς που έχουν δώσει.

Η σημερινή, εξάλλου, ήταν η πρώτη νίκη που πετυχαίνουν οι Λονδρέζοι με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο τους όταν παίζουν Δευτέρα (μετρούσαν μέχρι το σημερινό ματς 4 ήττες σε ισάριμα ματς).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy