ΑΕΖ: Κοίταξε στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ…

Με δύο γκολ του Μαρκίνιος ο ΑΠΟΕΛ έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΖ

Είδε στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΖ στην πρεμιέρα της στην πρώτη κατηγορία, έπαιξε ίσος προς ίσον τον αντίπαλος της, για να δεχθεί όμως την ήττα με 2-0 με γκολ του Μαρκίνιος στο δεύτερο ημίχρονο!

Αρκετά καλά παρουσιάστηκε η ΑΕΖ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Κράτησε τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της αφήνοντας τους να δημιουργήσουν μόνο κάποιες προϋποθέσεις, ενώ και η ίδια απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ του Κάστρο που απέκρουσε ο Μπέλετς δύσκολα σε κόρνερ.

Γενικά έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ που είχε κάποιες ευκαιρίες όπως και η ΑΕΖ και έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο στο ισόπαλο 0-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σκοράρει με τον Μαρκίνιος πέντε λεπτά μετά την έναρξή του, με την ΑΕΖ πλέον να οφείλει να αντιδράσει. Στο μισάωρο του αγώνα ο Γιουσούφ που πέρασε ως αλλαγή έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η συνέχεια του αγώνα έφερε ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Γιουσούφ και τον Κάστρο για την ΑΕΖ να είναι οι εκφραστές τους. Οκτώ ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων. Στα τελευταία λεπτά και ενώ η ΑΕΖ διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, τελικά ο ΑΠΟΕΛ με γκολ του Μαρκίνιος και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

Κίτρινες: Ρέινολντς, Μπέκερ, Μιχαηλίδης / Γέφτε, Τσεπάκ

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Κ.Αντωνίου, Σαρφό(88΄Ιωαννίδης), Σλόγκαρ (46΄Γιουσούφ), Ντελμίρο, Κάστρο, Ρέινολντς(74΄Ελευθερίου), Χατζηβασίλης(67΄Κκώστης), Σιφνέος(74΄Μιχαηλίδης), Χρίστου.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Στυλιανού, Χ.Αντωνίου, Ρολντάν, Χριστοφή, Χαραλάμπους, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Κκώστης, Καρανικόλας, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

 

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καραμανώλης, Γέφτε, Ντβάλι, Τσεπάκ(68΄Σούσιτς), Σατσιάς (46΄Βιγιαφάνες), Ντάλσιο, Τομανέ, Γαβριήλ (46΄Μαρκίνιος), Φετφατζίδης(81΄Ντογκαλά), Κοσταντίνοφ(74΄Πετροπουλος)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Πέτροβιτς, Εφραίμ, Φαουάζ, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Μαρκίνιος, Ντογκαλά, Μορέιρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy