Σπιλέφσκι: “Έπαιζαν 80 λεπτά άμυνα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ρακόφ

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε μετά το τέλος της σημερινής(15/8) αναμέτρησης κόντρα στη Ρακόφ, ο τεχνικός του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Τι ανέφερε:

Όσον αφορά στο… ειρωνικό “αντίο” που είπε στη δική του Διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της Ρακόφ ο προπονητής του Άρη απάντησε, “είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Είχαμε 18 τελικές προσπάθειες έναντι 4 του αντιπάλου όμως η ποιότητα στα τελειώματα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο προπονητής της Ράκοφ μας είπε “αντίο”. Εντάξει αν είναι ικανοποιημένος που για 80 λεπτά ήταν πίσω και αμύνονταν, οκ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να το αποδεχθούμε. Βρήκαμε τις λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνά τους όμως είμαστε μια νεανική ομάδα και δεν θα πω ότι χάσαμε αλλά ότι κερδίσαμε εμπειρίες.

Η άμυνα του αντιπάλου τους έδωσε την πρόκριση Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα και κάναμε κάποια λάθη. Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, θα είναι δύσκολο και κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, μια ομάδα με εμπειρίες η πολυπρωταθλήτρια της χώρας της.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Ναι, αρχίζει το πρωτάθλημα, έχουμε δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει από την αρχή να μαζεύουμε βαθμούς για να μπορέσουμε και του χρόνου να παίξουμε σε αυτή την απίστευτη διοργάνωση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy