Τι ανέφερε ο Σβάρνας για τις Ελληνικές ομάδες…

Ανέλυσε εν συντομία τα παιχνίδια των πέντε ελληνικών ομάδων, στην Ευρώπη παράλληλα μεόσα ανέφερε για την ομάδα του και την προσπάθεια που θα κάνει

Τους ποδοσφαιριστές της Ρακόφ στην συνέντευξη Τύπου των Πολωνών ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα επαναληπτικού κόντρα στον Άρη εκπροσώπησε ο ελλαδίτης, Στράτος Σβάρνας.

Σε ερώτηση που του έγινε από την ιστοσελίδα μας για να αναλύσει λίγο τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη ανεφερε:

Καταρχήν έδωσε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη και στη συνέχεια ανέφερε, “θα υπάρχει ένταση στα ματς με Ζάγκρεμπ για την ΑΕΚ, ελέω και του θλιβερού περιστατικού. Νομίζω είναι δύσκολο για προβλέψεις. Ο Παναθηναϊκός αν παίξει όπως της Αθήνα θα περάσει, έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο παιχνίδι. Στο ματς του ΠΑΟΚ όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση, αλλά παίζζει έδρα που θα τον βοηθήσει. Από κει και πέρα, ο Άρης έχει μικρό προβάδισμα, ελπίζω να το κρατήσει.  Τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε στην έδρα του και έχει με τη σειρά του το πλεονέκτημα.  Έχει βαρύ όνομα και ιστορία στην Ευρώπη και αυτό παίζει ρόλο’. Ευελπιστώ να περάσουν όλες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy