Σπιλέφσκι: “Είμαι απογοητευμένος… Θα παλέψουμε όλοι μαζί στην Κύπρο, ελάτε να βοηθήσετε”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη μετά τη σημερινή(8/8) ήττα με 2-1 από τη Ρακοφ στην Πολωνία

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις από τον προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη σημερινή(8/8) ήττα με 2-1 στην Πολωνία από την Ρακόφ για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

“Είμαι απογοητευμένος γιατί χάσαμε από δύο λάθη. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο γιατί τιμωρούνται. Στο πρώτο μέρος κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε, αλλά μας πλήγωσε το λάθος στο γκολ. Στο β΄μέρος συνεχίσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε, αλλά μας επηρέασε η βροχή. Εξοικειωμένοι σε τέτοιες καιρικές συνθήκες οι αντίπαλοί μας. Είμαι απογοητευμένος γιατί κάναμε καλό παιχνίδι Αύριο θα δούμε για τον τραυματισμό του Μπρόρσον.

Αν διορθώσουμε κάποιες λεπτιομέρειες, κάποια ατομικά λάθη, έχουμε αρκετές πιθανότητες. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πλεονέκτημα για μας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, παρά τα όποια λάθη συνέχισαν να προσπαθούν. Είμαι αισιόδοξος…

Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ας παλέψουμε όλοι μαζί στη Κύπρο, να γεμίσουμε το γήπεδο. Ελάτε να μας βοηθήσετε. Να μας δώσει την ώθηση ο κόσμος”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy