Sangal… do it like Pinigia!!!

Τον ήθελαν στη Χιλή, αποφάσισε να έρθει στην πρώην ομάδα του Πινίγια, τον Απόλλωνα για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη ιστοσελίδα centralnoticia.cl, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα που ανακοινώθηκε σήμερα(4/8) ο Χιλιανός επιθετικός, Angelo Sangal ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Colo Colo, ομάδα της Χιλής, όμως αποφάσισε να συνεχίσει στον Απόλλωνα για ένα νέο restart στην καριέρα.

Η περσινή ήταν μια ταραχώδης και δύσκολη χρονιά για τον Sangal, (Από την Gaziantepspor στη Ferencvaros ελέω σεισμού ο Sagal!!!), αφού έζησε από κοντά τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία! Οι μεγάλες αυτές δυσκολίες τον ανάγκσαν να εγκαταλείψει την Τουρκία για την Ουγγαρία όπου πέρασε και εκεί μια δύσκολη περίοδο στη Φερεντσβάρος και τώρα ελπίζει να ξαναρχίσει την καριέρα του στην Κύπρο!

Μάλιστα το δημοσίευμα με χιούμορ θυμάται την επιλογή Πινίγια, του πρώτου Χιλιανού ποδοσφαιριστή  που πέρασε από τον Απόλλωνα (Angelo Sagal… θα γίνει ο τρίτος Χιλιανός στον Απόλλωνα) και στη συνέχεια “απογειώθηκε” η καριέρα του στην Ιταλία, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Χιλής στη Serie A και επέστρεψε στη La Roja, εθνική ομάδα της Χιλής. Η αναφορά αυτή γίνεται από τους συμπατριώτες του Sangal, ευελπιστώντας να έχει την ίδια πορεία και ο Angelo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy