Μήνυμα ενότητας με πιο δυνατή ΘΥΡΑ 3

Ανακοίνωση από τους πργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, σχετικά με την ποδοσφαιρική χρονιά αλλά και τις ευρωπαικές υποχρεώσεις της ομάδας Φούτσαλ.

 

Αναλυτικά: 

Αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ, για την στήριξη που δείχνει στον Σύνδεσμο και φέτος, με τις εγγραφές μελών. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα στην μπουτίκ βάσει του γνωστού ωραρίου και για οποιαδήποτε αλλαγή θα ανέβει σχετική ενημέρωση στην σελίδα μας.
Επιπρόσθετα θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες σε όλα τα μέλη μας που έδωσαν το παρών τους στην Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.
Στην Γενική Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου το μήνυμα που δόθηκε είναι πως φέτος η ΘΥΡΑ 3 οφείλει και θα είναι πιο δυνατή, ισχυροποιώντας περαιτέρω το πέταλο της. Σε αυτή την μεταβατική περίοδο οφείλουμε να σταθούμε αρωγός διπλά στην ομάδα, μυαλωμένοι και με ακόμη πιο μαζικές παρουσίες όπου κι αν αγωνίζεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ.
Έχουν μείνει λίγες μέρες διακοπών για εμάς καθώς το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι αρκετά απαιτητικό. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκινούν και επίσης η φουτσαλική μας ομάδα έχει ραντεβού με την ιστορία και χρέος μας είναι να βρεθούμε δίπλα της και με το παραπάνω.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy