Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου το πρώτο διασωματειακό πρωτάθλημα μπιτς βόλλεϋ ανδρών και γυναικών

Η ΚΟΠΕ προκηρύσσει για πρώτη φορά στην ιστορία της διασωματειακό πρωτάθλημα μπήτς βόλλεϋ

Η ΚΟΠΕ προκηρύσσει για πρώτη φορά στην ιστορία της διασωματειακό πρωτάθλημα μπήτς βόλλεϋ.

Έτσι τo  προσεχές Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου 2023 θα διεξαχθεί στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία μέλη της ΚΟΠΕ. Το πρωτάθλημα θα φέρει την ονομασία Διαδωματειακό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ μπήτς βόλλεϋ “Μιχάλης Κρασιάς”.

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:00. Τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να αποστείλουν στην ΚΟΠΕ επιστολή για συμμετοχή δηλώνοντας επίσης 4 αθλητές/τριες σε 2 ζευγάρια που ανήκουν στην δύναμή τους αναφέροντας το ένα ζευγάρι ως ομάδα 1 και το άλλο ζευγάρι ως ομάδα 2.
Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ένας αθλητής/τρια θα πρέπει να είχε αγωνιστεί με το σωματείο του την περίοδο 2022-23 ή να μεταγραφεί σε αυτό από την 1 Ιουλίου 2023 μέχρι και σήμερα (μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων).

Το τελικό ταμπλώ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είναι στις 4 ή στις 5 ομάδες. Σε περίπτωση που είναι περισσότερες από 5 ομάδες τότε θα διεξαχθεί προκριματική φάση την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 με το σύστημα του απλού αποκλεισμού. Ο καταρτισμός του προγράμματος των αγώνων του πρωταθλήματος θα γίνει με ελεύθερη κλήρωση.

Η πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και γυναικών θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής του στα ευρωπαίκά πρωταθλήματα που αναμένεται να προκηρύξει για πρώτη φορά η CEV.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος στο πιο κάτω σύνδεσμο: http://new.volleyball.org.cy/wp-content/uploads/2023/07/prokirixi_club_2023.pdf

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy